Deze interieurstukken zijn het dubbel en dwars waard om te investeren!

interieur-inspiratie

Smaak verandert, het aanbod is groot en zo de kans op impulsaankopen ook. Verander jij regelmatig van interieur? Het nadeel is dat investeren in jouw droommeubel er op deze manier waarschijnlijk niet van komt. Is jouw interieur gevuld met net-niet-aankopen waar je snel op uitgekeken raakt? Dan wordt het misschien tijd om eens te investeren in een paar meubelstukken waar je écht verliefd op bent. Wij zetten op een rijtje welke interieurstukken het dubbel en dwars waard zijn om eens goed te investeren!

Wij snappen heel goed dat het leuk is om zo nu en dan eens te restylen. Jarenlang in precies hetzelfde huis vertoeven is natuurlijk saai en bezig zijn met je interieur is hartstikke leuk! Wie speelt er nou niet graag huis-tuin-en-keuken-stijllist? Maar met kleine veranderingen kom je al een heel eind. Denk aan nieuwe accessoires, een likje verf of een tof behang. Sommige meubelstukken hoef je heus niet zo vaak te vervangen. Zeker als je exemplaren aanschaft waar je hart sneller van gaat kloppen. Investeer bijvoorbeeld in: 

  • Een mooie bank
  • Stijlvolle fauteuil
  • Prachtige lamp
  • Comfortabele eetkamerstoelen
  • Flexibele bijzetters

Lees snel verder als je wil waarom deze meubelstukken het investeren (en sparen) meer dan waard zijn!

Kies een bank waar je verliefd op bent

Een mooie bank trekt gelijk de aandacht in je huiskamer. Daarnaast brengt de gemiddelde mens er veel tijd op door. Knuffelen met geliefden, films kijken en ontladen na een lange dag werken. Het gebeurt allemaal op dit onmisbare meubelstuk! Daarom wil je dat alles naar je smaak is. Het formaat, de kleur, het model. Bovenal moet het natuurlijk fantastisch zitten! Aan al deze eisen hangt vaak een stevig prijskaartje. Toch is het investeren in een bank waar je écht verliefd op bent het dubbel en dwars waard. Een goede bank gaat namelijk met gemak tien jaar mee! Je kan ook twee of meer goedkopere banken kopen in de tijd, maar sla je niet liever elke dag een zucht van verlichting als je op jouw bank ploft omdat het echt je droombank is? Precies, ja!

Investeer in een stijlvolle fauteuil

Niet alleen is een mooie fauteuils een prachtige aanwinst voor je interieur, het is ook nog eens een ontzettend handig meubelstuk. Even geen zin om de bank te delen? Een fauteuil heb je helemeaal voor jezelf! Voetjes omhoog op een bijpassend voetbankje en jou kan niks meer gebeuren! Kies een exemplaar dat goed bij jouw droombank past en de basis voor jouw interieur is gelegd! 

De lamp is de sfeermaker

Verlichting maakt of kraakt de sfeer in je huis en daarom is het belangrijk om te investeren in een goede lamp. Of het nou gaat om een mooie, industriële staande lamp of een sierlijke plafondlamp, een exemplaar dat helemaal naar jouw smaak is, verrijkt je interieur!

Comfortabele eetkamerstoelen

Heb je eetkamerstoelen waar je nét niet lekker op zit? Dan weet je maar al te goed hoe vervelend dit is! De meeste mensen brengen namelijk heel wat tijd door aan hun eettafel. Om te dineren, borrelen met vrienden en tegenwoordig zelfs te werken. Een set die én comfortabel én stijlvol is kan een flink prijskaartje hebben, maar toch in deze investeren het sparen dubbel en dwars waard! 

Ga voor flexibele bijzetters

Het belang van een goede bijzettafel of mooie kruk, moet je zeker niet onderschatten! Dit zet namelijk de puntjes op de i en etaleert jouw favoriete boeken, mooiste planten of kunstwerken. Investeer daarom in een exemplaar waar je jouw ogen niet vanaf kan houden! Het voordeel? Als je uitgekeken bent op je bijzettafel naast je bank, zet je het gewoon op een andere plek! De keuken, gang, slaapkamer of badkamer, al deze ruimtes kunnen een adembenemende bijzetter gebruiken! Dat maakt deze investering fool proof en meer dan de moeite waard! 

Met deze investeringen sla jij nooit de plank mis! Een goed meubelstuk vormt de basis voor jouw interieur en maakt je leven een stuk comfortabeler. Natuurlijk kan jij altijd nog aan de slag met sierkussens, muurversieringen, planten of een nieuw vloerkleed om de boel zo nu en dan een beetje om te gooien! 

Aanbevolen artikelen