Met een robuuste douglas loungeset van Houtkwadraat krijgt je tuin een stoere makeover

loungesets van douglas

De robuuste douglas loungesets van Houtkwadraat zijn stoer en duurzaam. Het zijn geen kant en klare bankjes met wat dunne plankjes hout en hier en daar wat opgespoten verf. Nee, het zijn met recht design tuinmeubels te noemen die speciaal voor je op maat gemaakt kunnen worden. Het zijn kwaliteitsproducten waar je zelf bij betrokken bent, aangezien je input kunt geven over datgene wat je precies zoekt, wat vervolgens opgenomen wordt in de persoonlijke productie van jouw nieuwe tuinmeubilair.

Stel je eens voor dat je achter in je tuin eindelijk de ruimte hebt gemaakt voor een open vuur en nieuw tuinmeubilair. Je wilt een plek creëren waar je eindeloze avonden op je gemak kunt doorbrengen, alleen of met gasten. Een design loungebank van douglas hout zal daarom ook in jouw tuin niet misstaan. 

robuuste loungeset van douglas
robuuste loungesets van douglas

Het duurzame douglas hout is bijzonder geschikt voor tuinmeubilair

Vervaardigd van het duurzame douglas hout zijn de robuuste tuinmeubelen van Houtkwadraat een lust voor het oog. Denk jezelf maar eens in hoe deze speciale douglas tuinmeubelen jouw tuin een flinke visuele opkikker kunnen geven als je besluit om je achtertuin een make over te geven. Douglas hout is afkomstig van de westkust van de Verenigde Staten. Het is op grote schaal te bestellen en de toepassingen zijn uitermate geschikt voor de productie van exclusief tuinmeubilair. Het is een stuk duurzamer dan vurenhout, dankzij het feit dat er meer harsen in het kernhout van Douglas zitten. 

Je visite zal met open ogen neerploffen op deze stijlvolle meubels wanneer je ze uitnodigt om in de tuin plaats te nemen. Het zal daarna niet lang duren alvorens een glimlach op hun gezicht wordt getoverd, als ze zich bewust worden van hoe comfortabel jouw nieuwe tuinmeubilair wel niet is. Dankzij de mogelijkheid die er is om de meubels op maat te laten maken, hoef je daarnaast niet bang te zijn dat je een bankje aanschaft waar je met wrikken net met twee mensen op kan zitten. 

Hoe groot wil je jouw robuuste douglas loungeset hebben?

Je kunt bij Houtkwadraat zelf kiezen hoe groot je loungebank wordt. Je kunt een selectie maken van hoe lang je wilt dat iedere zijde is. De maten die beschikbaar zijn, zijn twee, drie of vier meter lang. Dus als je op zoek bent naar een flinke loungeset waar je probleemloos met je hele gezin en visite op kunt kruipen, dan kun je kiezen voor de grootste maten. Natuurlijk kun je ook opteren voor een tussenmaat die minder groot is, maar het belangrijkste is de klantgerichtheid van Houtkwadraat, die inspeelt op jouw persoonlijke wensen.

douglas loungeset
robuuste douglas loungeset

Zo kan bijvoorbeeld ook het stalen onderstel van de douglas loungesets een specifieke kleur krijgen, afhankelijk van jouw wensen. Het staal krijgt een poedercoating en deze kan in bijvoorbeeld antraciet, zwartgrijs, signaalzwart of gitzwart geleverd worden, afhankelijk van welke kleur het beste bij je past. 

douglas loungesets

De design loungebanken van douglas hout zijn meer dan comfortabel. Je kunt lekker wegkruipen op deze  banken, terwijl je geniet van het laatste avondlicht. Je kunt als extra ook verschillende bijpassende kussens bestellen voor op je loungebank, zodat jij en je gezin nog een stuk beter tot rust komen. Er zijn verschillende kleuropties beschikbaar voor de kussens en je kunt kiezen uit army green, beige en clay brown. De oerdegelijke lounge kussens zijn bestand tegen weer en wind, dus je hoeft niet bang te zijn dat je na een plotselinge regenbui waarbij je vergat om de kussens op te bergen, je net aanschafte lounge kussens bij het grof vuil moet deponeren. 

Speciaal gefabriceerde kussens zijn als de kers op de taart voor jouw douglas loungeset

De door Houtkwadraat ontworpen kussens zijn een uitstekend gefabriceerd product die jarenlang mee zullen gaan. De afneembare kussenhoezen zijn gemaakt van Ten Cate Campshield, waarmee je er verzekerd van bent dat je een kwaliteitsproduct in huis hebt gehaald. De sluiting is voorzien van een makkelijk te gebruiken drukknop, zodat je geen gedoe hebt met vervelende ritsen, zoals vaak gebruikelijk is bij kussens voor buiten. De vulling van de zitkussens bestaat uit een mix van polyethervlokken, latexsticks en Comforel. De vulling van de rugkussens bestaat uit gesiliconiseerde holle vezels, zodat je daar extra comfortabel tegen aan kunt hangen.

douglas loungeset kussens
loungestoel van douglas

Je kunt natuurlijk ook nog uitbreiden naar een douglas loungeset. Losse beschikbare stoelen en bijpassende tafel zijn ook deel van de mogelijkheden die je aan kunt schaffen. De complete pakketten met design loungesets van douglas zijn een goede optie als je gelijk je slag wilt slaan met een volledig op elkaar afgestemde tuinset waarmee je je buren de ogen uit kunt steken.

Aanbevolen artikelen