Het is weer tijd om je tuin aan te pakken!

tijd-om-je-tuin-aan-te-pakken

De zon schijnt al een paar weken lekker en de temperaturen zijn flink gestegen. Geheel volgens Nederlandse traditie is de sneeuw nog maar net gesmolten, of we zitten weer massaal in de tuin of in het park. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en je tuin weer eens flink aan te pakken. Lees snel verder voor 4 aanwinsten die jouw tuin écht een paradijs op aarde maken!

We zitten nog steeds in een lockdown en de horecagelegenheden zijn potdicht. Daarom is het nu belangrijker dan ooit om te investeren in jouw eigen tuin. Maak het jezelf daarom zo comfortabel mogelijk met deze fijne aanwinsten!

Comfortabel relaxen met een fijne loungeset

Een comfortabele loungeset is onmisbaar om optimaal gebruik te maken van jouw tuin. Geen zin meer om jouw kostbare tijd door te brengen op harde tuinstoelen? Wij geven je groot gelijk! Met een loungeset haal je het comfort van jouw bankstel naar buiten. Dit exemplaar is ook nog eens enorm stijlvol en groot genoeg voor het hele gezin. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de bank helemaal voor jezelf te claimen en met de voetjes omhoog te genieten van de kersverse zonnestraaltjes. Ook daarin geven we je groot gelijk!

Aluminium tuinmeubelen loungeset Olympia via Intergard

Tot in de late uurtjes buiten door goede verlichting

Staande vloerlamp Rango design 100x44x31cm via Intergard

We kunnen dan wel genieten van de eerste zonnestraaltjes, maar de dagen zijn nog kort. Wil jij tot in de late uurtjes genieten van jouw tuin? Kies dan voor goede verlichting om jouw dag te verlengen. Bijvoorbeeld in de vorm van deze stijlvolle cactus. Verlichting én accessoire in één, what’s not to love?

Bescherm jezelf tegen de zon met een goede parasol

De zonnestralen zijn fantastisch, maar niet altijd gezond. Zon met mate en gebruik om parasol om je te beschermen tegen een overdaad aan UV. Rol dus je parasol uit wanneer je precies genoeg vitamine D hebt binnen geharkt en geniet van de schaduw. Zo kan je verantwoord genieten van de zon en blijft je huid jong en gezond! 

Warme voetjes met een mooi buitenkleed

Koude tegels zijn geen fijne sensatie wanneer jij ’s ochtends vroeg een kopje koffie op jouw persoonlijke terras wil nuttigen. Kleed daarom jouw tuin aan met een stijlvol buitenkleed. Deze kunnen tegen een stootje, geeft sfeer aan jouw buitenruimte én houdt de voetjes warm. Wij zeggen: doen! Kies bijvoorbeeld voor deze variant in natuurlijke materialen om jouw tuin een bohemian look te geven. Toch geen van deze interieurstijl? Buitenkleden zijn te verkrijgen in allerlei soorten, maten en materialen. Voor ieder wat wils!

Vloerkleed buitenkleed terraskleed Java 170x240cm via Intergard

Heb je al zin om jouw tuin om te toveren tot een waar paradijs op aarde? Met de tuin kan je net zo spelen als het interieur in je huis. Kies voor de juiste basis en kleed het geheel aan met mooie accessoires. Voor je het weet is jouw tuin de favoriete hangplek van de buurt. Zodra het weer mag, natuurlijk! 

Aanbevolen artikelen