3x de leukste wooninspiratie van de sterren

wooninspiratie door sterren

Een huis inrichtingen is niet niks en soms hebben we nou eenmaal een beetje inspiratie nodig om het creatieve deel van ons brein aan de gang te zetten. Laat het nou net zo zijn dat wij de leukste inspiratie voor je hebben! Het YouTubekanaal van Architectural Digest geeft namelijk geregeld een kijkje in de extravagante optrekjes van de celebs. Wij zetten 3x de tofste inspiratie voor je op een rijtje!

Het is geen geheim dat de grote der aarden thuiskomen in riante optrekjes met ultra luxe inrichtingen. Met of zonder miljoenenbudget, deze inrichtingen geven wel de nodige dosis inspiratie om zelf creatief aan de slag te gaan met jouw interieur. 

Het gezellige Los Angeles onderkomen van Kendall Jenner

De meesten zullen Kendall Jenner kennen als nakomeling van de Kardashian familie. Anderen kennen haar misschien van haar bruisende carrière als best betaalde model van het moment. Dat riante salaris is wel te zijn aan haar niet-zo-bescheiden stulpje dat voorzien is van alle gemakken en luxe. Nu hoef je niet bij dezelfde interieurwinkels te shoppen om een beetje van Kendall terug te laten komen in jouw interieur. De bijzondere mix tussen een landelijke en moderne stijl is namelijk wat het interieur van het topmodel zo bijzonder maakt. Meng daar wat waardevolle herinneringen doorheen die jouw interieur een persoonlijke twist geven en voilà, een paleisje is geboren!

Het vintage Hollywood stulpje van Dakota Johnson

De meeste sterren leven in luxe villa’s met witte en strakke interieurs. Actrice Dakota Johnson, vooral bekend van haar rol in the Fifty Shades of Grey franchise, doet hier niet aan mee. Laat je inspireren door haar grote ramen, houten elementen en antieke meubelstukken. Het bruine houtwerk geeft de woning een warme en romantische uitstraling en de grote ramen doen wonderen voor de lichtinval. Maak het a là Dakota af met wat mooie planten of een mooie fruitboom in de tuin. In het echte leven van Dakota Johnson is duidelijk geen plek voor vijftig tinten grijs. Dit interieur is ook nog eens budgetvriendelijke na te bootsen en dat vinden wij héél positief nieuws! 

Het stijlvolle speelhuis voor de kinderen van Kourtney Kardashian

Ook de oudste Kardashian-zus verdient wat ons betreft een plekje in onze top 3 favoriete wooninspiratie van de sterren. Dit keer niet voor haar eigen riante villa, maar de inrichting voor het speelhuis in de tuin. Je kinderen zijn natuurlijk je hele wereld, maar dat neemt niet weg dat je af en toe horendol wordt van het geren, gegil of geklaag. Heb je moeite op je werk te concentreren of krijg je niks gedaan in het huishouden wanneer jouw kinderen rondrennen door huis? Laat je dan inspireren door Kourtney en tover een tuinhuisje om in een waar speelparadijs voor je kinderen. Zij blij, jij blij en nooit meer struikelen over een speelgoedauto midden in de woonkamer. Plaats een babyfoon met camera in het huisje om af en toe een oogje in het zeil te kunnen houden. Daar kan je het geluid ten minste gewoon van uitdraaien als je het zat bent! 

Zo zie je maar dat we nog een hoop van de sterren kunnen leren. Laat je inspireren door hun interieurs en neem hiervan mee wat bij jou past. Want dat is natuurlijk altijd het belangrijkste! 

Aanbevolen artikelen