De grijze ‘levensboog’ van keramiek, voor een moderne herinnering.

Wij – de medewerkers van UitvaartUniq.nl – vertellen u graag wat meer over urnen die bij de ‘interieurvoorkeuren van nu’ passen. De gemiddelde interieurstijl neigt meer modern en minimalistisch, waarbij een ‘grote urn op de schouw’ vaak niet meer gewenst in. Veel mensen zijn steeds vaker op zoek naar een modern ogend interieurobject dat tevens dienst doet als asbestemming, in plaats van de traditionele urn. In een serie blogartikelen vertellen wij graag wat meer over bijzondere urnen van UitvaartUniq.nl. Ditmaal lichten wij de ‘grijze levensboog’ toe, een prachtige urn met een moderne vormgeving en een stoere grijsachtige kleurtint. 

Een urn beeld vs een ‘traditionele urn’.

Binnen de zoektocht naar een bijzondere urn worden urnbeelden steeds populairder. Er zijn steeds minder mensen die een grote traditionele urn op de schouw willen plaatsen. Een urnbeeld biedt ook de mogelijkheid tot het bewaren van de as van een overleden dierbare en voorziet dus in de basisfunctie asbestemming. Maar ook is een urnbeeld een mooi decoratie item, dat vaak beter past bij een bepaalde interieurstijl. Daarnaast voorziet een urnbeeld vaak in de wens voor een subtiele tastbare herinnering, oftewel een beeld(je) dat niet direct opvalt ‘als urn’. 

De keramische grijze levensboog. 

De ‘Grijze levensboog’ is een urnbeeld van keramiek met een moderne uitstraling. De Grijze levens boog is verkrijgbaar in twee afmetingen (klein & groot) en is voorzien van een ruimte (bereikbaar via de onderzijde) speciaal geschikt voor het bewaren van as. De levensboog heeft als thema verbondenheid in de breedste zin van het woord. Deze prachtig vormgegeven urn is grijs van kleur, waarbij het een industriële grijstint betreft, waarin diverse tinten en kleurschakeringen te zien zijn: Een prachtig kunstwerk dat – als interieur decoratie object – bij veel interieurstijlen prachtig aansluit, voor een mooie & moderne herinnering. 

Over ons:

Een urn kopen bij UitvaartUniq.nl: voor iedereen een passende tastbare herinnering, voor een eerlijke prijs. Wij hebben met zorg een mooie online collectie urnen samengesteld, waarbij de kans groot is dat wij de urn in huis hebben, die u zoekt. U kunt eenvoudig online bestellen, maar natuurlijk zijn wij u graag van dienst met een advies op maat.

Aanbevolen artikelen