Met deze tips geef je jouw nieuwbouwhuis toch een authentieke touch

Een nieuwbouwwoning mist vaak de charme van een oudere woning. Toch hoeft een nieuwbouwwoning helemaal niet modern te zijn. Je kunt middels een aantal handige tips en tricks jouw nieuwbouwwoning een echt authentieke sfeer geven. Wil jij weten hoe jouw nieuwbouwwoning ook charme en uitstraling krijgt als een oudere woning? Met deze tips geef je jouw nieuwbouwhuis een authentieke touch.

De kozijnen

Het geluk van een nieuwbouwwoning, is dat je als huiseigenaar veel inspraak hebt over het design van de woning. Zo kun je bijvoorbeeld de raamkozijnen bepalen. Wil je een authentieke look in huis? Ga dan niet voor de standaard kozijnen, maar laat raamkozijnen van hout of met een houtlook plaatsen. Het gebruik van natuurlijke materialen, geeft jouw woning direct een sfeervolle en authentieke touch.

Houten jaloezieen

Match de jaloezieën bij de kozijnen en kies voor jaloezieën van hout. Deze geven een warm en natuurlijke gevoel aan jouw interieur. Je kunt houten jaloezieen in de natuurlijke kleur plaatsen, of kiezen voor gekleurd hout. Witte jaloezieën van hout maken een moderne woning toch net wat sfeervoller.

Vloerkleden

Een nieuwe woning kan soms wat kil aanvoelen. Je maakt jouw interieur direct een stuk sfeervoller en authentieker, met een mooi luxe vloerkleed. Een vloerkleed kan jouw woonkamer echt karakter geven. Wil je je afzetten tegen al het nieuwe van de nieuwbouwwoning? Kies dan voor vintage vloerkleed voor een karakteristiek ouderwets sfeertje in huis.

Raamdecoratie

Veel nieuwbouwwoningen hebben grote ramen. Zo geniet je van lekker veel licht in huis. Een nadeel hiervan is wel dat je goed zichtbaar bent van buitenaf. Met de juiste raamdecoratie kun je jouw ramen niet alleen een authentieke sfeer geven, ook kan dit de inkijk in huis verkleinen.

Gordijnen

Een goede tip om jouw nieuwbouwhuis direct wat authentieker te maken, is door de juiste gordijnen te kiezen. Je kunt jouw woning goed aankleden met de juiste gordijnen. Gordijnen kun je zien al een investering waar je jarenlang plezier van hebt. Kies daarom voor kwaliteit. Mooie, dikke en luxe gordijnen geven jouw nieuwbouwhuis direct een authentieke en warme sfeer.

Een nieuwbouwhuis is een feestje om in te richten. Voorkom dat jouw nieuwe woning een kille uitstraling krijgt door alle nieuwigheid in huis. Kies voor natuurlijke materialen en vintage tintjes, om jouw nieuwbouwwoning een authentiek touch te geven. Zo voelt jouw huis direct als een thuis.

Aanbevolen artikelen