Verbeter je kijkgenot met de aanschaf van een nieuw tv-meubel

tv-meubel-kopen

Als er in deze tijden van thuiszitten een ding duidelijk is geworden, is het dat de televisie een onmisbaar instrument is in je huis. Jezelf onderwijzen nu je tijd teveel hebt met een overschot aan mooie documentaires of juist om de kinderen bezig te houden terwijl jij het speelgoed opruimt, de was doet of weer wat culinairs in elkaar zet voor je gezin. 

Maar toch kan er het nodige verbeterd worden in de televisiehoek. Het gammele kastje waar hij nu bijna van afdondert is dringend aan vervanging toe, dus misschien is het wel eens tijd om een tv meubel van Goossens kopen

Een TV-meubel is naast praktisch ook een stijlvolle interieur aanvulling

TV-meubels zijn naast erg praktisch ook een stijlvolle aanvulling aan je sfeervolle interieurinrichting. Bij Goossens kun je kiezen uit maar liefst 90 verschillende meubels voor je televisie. Ze zijn verkrijgbaar in witte en zwarte uitvoeringen, er zijn houten, industriële en zelfs zwevende TV-meubels leverbaar. Er is altijd wel een model te vinden dat past bij jouw huis. 

Naast een plek voor de televisie, bieden de TV-meubels ook ruimte voor andere apparatuur. Zoek je bijvoorbeeld nog een plek voor je spelcomputer, zodat deze niet op de grond staat met een berg kabels die alle kanten op gaat of zoek je juist naar opbergruimte voor je DVD-collectie. Het is mogelijk om een meubel aan te schaffen dat lades, deuren of vakken heeft om zo verschillende apparatuur kwijt te kunnen of dat juist een extra opbergfunctie garandeert. 

Wat is jouw ideale kijkafstand?

Denk voordat je een nieuw tv-meubel aanschaft wel goed over de plek waar je deze voor ogen hebt. De ideale kijkafstand mag niet vergeten worden en je wilt niet voor de verrassing komen te staan dat je ineens met je neus op het beeldscherm zit. Zeker als het gaat om een hangend of zwevend TV-meubel dat aan de muur dient te worden geïnstalleerd, is het belangrijk van te voren goed te bepalen waar deze dient te komen. Afhankelijk van de grootte van je beeldscherm en de kwaliteit ervan, loopt de ideale kijkafstand uiteen van 1,2 tot 3 keer de diameter van je televisie.

Aanbevolen artikelen