Een comfortabel hoeslaken is als de kers op de taart in je slaapkamer

hoeslaken

Als je iemand onder de lakens wilt uitnodigen, kun je er beter voor zorgen dat ook je hoeslaken waar die persoon op terecht komt van een goede kwaliteit is. Zet het puntje op de i om de juiste indruk te maken: een fijn hoeslaken is als de kers op de taart in de slaapkamer als iemand bij je in bed belandt. 

Een mooi en comfortabel hoeslaken mag niet ontbreken in het lijstje van vereisten aan een degelijke plek voor je nachtrust. Naast een goed matras, een fijn kussen en een heerlijk dekbed wordt een goed hoeslaken nog wel eens vergeten. Maar wat is er belangrijker dan een fijn een comfortabel omhulsel voor dat heerlijke matras. 

Uiteindelijk lig en slaap je op het hoeslaken, dus je kunt er beter zeker van zijn dat deze niet kriebelt, niet vol met gaten zit of van een kleur is die zelfs je grootmoeder niet meer zou gebruiken. 

Hoeslakens gemaakt van verschillende materialen

Gelukkig hoef je je daar bij Yumeko geen zorgen om te maken. Naast een overvloed van kleuren kun je ook kiezen uit verschillende materialen waarvan de hoeslakens gemaakt zijn. Alle hoeslakens zijn vervaardigd van hoogstaand katoen. Wil je bijvoorbeeld iets meer stretch in je laken, ga dan voor jersey. Wil je een uitstraling met klasse, kies dan voor katoensatijn. En als je juist iets van warmte aan je bed wilt toevoegen, overweeg dan een hoeslaken van flanel. 

De duurzame hoeslakens worden gemaakt van biologisch katoen en zijn daarmee een goede keuze. In India wordt samengewerkt met kleine producenten die schoon en veilig werken. Daarnaast krijgen zij natuurlijk een eerlijke prijs voor hun product, wat je kunt terugzien aan het GOTS en Fairtrade logo in je nieuwe hoeslaken.

Altijd iets dat bij je (bed) past

Met meer dan 60 verschillende modellen kun je bij Yumeko altijd iets vinden dat bij je past. Bestel gemakkelijk online in onze webwinkel en de verzending en eventueel retour zijn helemaal gratis. En als je op werkdagen voor 16.30 uur bestelt, dan heb je je nieuwe hoeslaken de volgende dag al in huis. 

Aanbevolen artikelen