Meubels en verlichting als echte eyecatchers in het interieur

eyecatcher

Een echte eyecatcher

Je brengt heel veel tijd door in je woning, om te ontspannen, te eten, te borrelen met vrienden, te werken of tv te kijken. Daarom is het fijn als je je goed voelt in je huis en blij bent met je interieur. Dat kan op verschillende manieren, maar met een echte eyecatcher kan je je inrichting tot een nieuw niveau tillen.

Een eyecatcher is een blikvanger, een uniek item dat meteen de aandacht trekt wanneer iemand de woning betreedt. Dit hoeven niet per se grote dingen te zijn, maar opvallend moeten ze natuurlijk wel zijn.

Dierenlampen

Licht speelt een cruciale rol in de uitstraling van een kamer, omdat het een groot deel van de sfeer in de kamer bepaalt. Je kan daarom spelen met de soort verlichting die je kiest. Je kan voor fel gaan, of juist voor weinig licht en warm licht, om een huiselijke, gezellige sfeer te creëren. Maar ook het uiterlijk van de lamp kan een grote rol spelen in de sfeer van de kamer. Denk in dit kader bijvoorbeeld aan dierenlampen. Deze lampen zijn een unieke manier om licht, dieren en een opvallend meubelstuk in één lamp te verwerken. De lampen zijn zo speciaal, omdat ze net anders zijn dan een standaard lamp en een uniek uiterlijk hebben. De lampen zijn er in alle variaties; van groot tot klein, hangend of staand, en in verschillende kleuren. De lampen zijn ook speels; de dieren houden de lamp steeds op een andere manier vast. Daarbij kan een dierenlamp een toegevoegde waarde zijn aan elk soort huis. Het is juist leuk als het een beetje schuurt met de stijl van de woning. Zo wordt het een echte eyecatcher.

Een mooie design kast

Naast lampen kunnen ook andere meubelstukken de sfeer van je kamer snel omtoveren. Denk in dit kader bijvoorbeeld een Kare design kast. Deze kasten zijn geschikt voor elk interieur, van welke look je ook houdt. Een kare design kast vind je in alle varianten; ladekasten, kabinet kasten, kledingkasten, tv kasten, noem het maar op. En ook hier geldt dat het best leuk is om een kast te kopen in een andere stijl dan hoe je woning er nu uit ziet. Dan wordt het een echte eyecatcher. Je kan ook spelen met kleuren. De Kare design kasten zijn er in allerlei verschillende kleuren. Het kan een leuk idee zijn om een kleur kast uit te kiezen die niet voorkomt in je woning en echt opvalt in je interieur.

Je kan de look en feel van je woning dus op een laagdrempelige manier omtoveren door er een echte eyecatcher aan toe te voegen. Dit geeft je woning snel een nieuwe en frisse look. Dierenlampen en Kare design kasten zijn in dat kader prachtige opties.

Aanbevolen artikelen