Lekker wonen begint met staal op maat. 

Staal is niet meer weg te denken uit een modern & trendy interieur, lekker wonen begint dan ook steeds vaker met staal. Die stalen taatsdeur, de stalen roomdivider, het stalen tafelonderstel, het zijn vaak de basis elementen binnen het interieur. Hierbij is zwart gecoat staal nog altijd enorm populair, al wordt er steeds vaker gekozen voor een witte poedercoating, wat frisser & ruimtelijker, of voor onbewerkt staal, wat stoerder, ruiger & meer industrieel. STAALvakman was natuurlijk allang op de hoogte van de diverse voordelen & de unieke look van staal, maar wij vertellen u hier graag wat meer over!

Het meest gebruikte staalprofiel, de koker!

Een staal koker bij STAALvakman.nl is het meest verkochte staalprofiel en dat is niet voor niets het geval natuurlijk. De meeste handige doe-het-zelvers die zelf aan de slag gaan met de meest voorkomende toepassingen, zoals kasten, kozijnen & frames, maken gebruik van vierkante & rechthoekige kokers. Deze zijn prettig te verwerken & passen met hun strakke vormgeving, heel erg mooi bij de uitstraling die mensen nastreven met stalen interieurobjecten: Stoer & strak!

Wij hebben bewust gekozen voor een gerichte collectie kokers, waarbij we de meest gebruikte afmetingen in Nederland & België opgenomen hebben binnen onze online collectie. Diverse kokers – vierkant & rechthoekig – met breedtes en hoogtes van 15 mm tot 120 mm, verkrijgbaar in diverse diktes van 1 tot 7 mm kunt u bij ons eenvoudig online – in een lengte op maat – bestellen. 

Het online op maat bestellen hebben wij erg eenvoudig gemaakt. Op de product detailpagina van iedere koker kunt u de gewenste lengte – van 10 cm tot 600 cm – invoeren, tot op de millimeter nauwkeurig. Vervolgens wordt de exacte prijs direct vertoond en kunt u ook nog eens kiezen voor de gewenste zaagsnede. Naast de standaard zaagsnede “recht gezaagd”, kunt u er ook voor kiezen om de koker in verstek te laten zagen, aan 1 of aan beide kanten uiteraard. Altijd een staalprofiel perfect op maat dus. Bekijk zeker ook even de categorie staal buis van STAALvakman.nl, deze zijn ook gegalvaniseerd verkrijgbaar! 

Aanbevolen artikelen