Een bloktrap op maat

blok trap

Je huis bestaat meestal uit meerdere etages en die kun je gemakkelijk bereiken via een trap. Natuurlijk kun je je bestaande trap behouden, maar deze is vaak niet erg stijlvol en al helemaal niet origineel. Ga je je trap renoveren? Dan kun je ook een prachtige bloktrap op maat laten maken. Deze valt op door zijn strakke en stijlvolle uiterlijk. Doordat je hem helemaal naar je eigen smaak en voorkeuren kunt laten maken, past hij altijd perfect in je interieur. Overigens is deze trap soort niet alleen ideaal voor thuis, maar ook voor in zakelijke panden. Zo is het altijd de juiste keuze!

Robuuste trap voor zakelijk en privé

Met een bloktrap op maat haal je een ware eyecatcher in huis. Het is dan ook niet gek dat veel mensen hun nieuwe trap een prominente plek geven in hun interieur. Juist omdat hij gezien mag worden, hoef je hem niet langer te verstoppen achter een deur of muur. Zo wordt hij echt een onderdeel van je huiskamer of ontvangstruimte en kun je hem op meerdere manieren inzetten. Neem bijvoorbeeld musea, bibliotheken en scholen. Steeds vaker kiezen zij voor een bloktrap op maat. De trap is hier niet alleen een plek om omhoog en omlaag te lopen, maar vormt ook een fijne zitplek voor een grote groep mensen. Verfraai je trap met een mooie plant en voeg een paar kleurrijke kussens toe, zodat het geheel nog gezelliger oogt. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de trap als zitgedeelte te gebruiken en een vast gedeelte te reserveren als loopgedeelte. Om het lopen verder te vereenvoudigen, kun je een robuuste trapleuning en extra tredes toevoegen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kun je een standaard bloktrap of juist een steilere uitvoering laten plaatsen.

Trap op maat laten maken

Wil je binnenkort je eigen trap laten vernieuwen of vervangen? Bekijk dan zeker de vele mogelijkheden van de bloktrap! Je kunt hem echt helemaal op maat laten maken, zodat je maximaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Verder heb je de keuze uit allerlei kleurstellingen en diverse materialen. Zo kun je kiezen voor een nieuwe trap in een lichte houtoptiek of juist voor een betonnen design bloktrap met stalen handgreep. Geef je de voorkeur aan natuurlijke materialen of woon of werk je in een eeuwenoud pand? Dan is een houten bloktrap echt een aanrader. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en formaten, zoals een brede, rechte trap en een smallere draaitrap. Heb je liever heel iets anders? Bespreek dan je wensen en ideeën met de expert in bloktrappen. Deze denkt graag met je mee en ontwerpt met plezier jouw ideale nieuwe trap!

Aanbevolen artikelen