Beleef een insectenvrije zomer na de installatie van een hordeur

horren

Gedurende de eerste maanden van het jaar heb je hard gewerkt om een aanbouw aan je huis te realiseren. Je hebt een fijne serre geplaatst met deuren die openen naar de tuin, zodat je deze zomer extra lang kunt genieten van die fijne zomeravonden. Lekker natafelen met een goed glas wijn, onderuit gezakt in de nieuwe bank een boek lezen of nog wat spelen met de kinderen voordat ze voldaan naar bed gaan. 

Het enige nadeel waar je je bewust van bent geworden na die eerste avonden buiten, is de grote hoeveelheid insecten die zich hun weg naar binnen weten te vinden. Via de openstaande deuren vliegen ze probleemloos door de serre richting de rest van je huis, waarna je vliegen in de keuken vindt en muggen in de slaapkamer. 

Vliegen en muggen kunnen jouw perfecte zomeravond makkelijk verpesten

En hoewel je er van houdt om gedurende de zomermaanden buiten te eten met je gezin, begin je je steeds meer te ergeren aan de hoeveelheid vliegen die op iedere geserveerde maaltijd afkomen. Je kunt ’s avonds nog geen blokje kaas op tafel zetten en er zit al een beest op en het idee van een fijne barbecue wordt bij voorbaat al verpest als je erover nadenkt hoeveel dieren op het vlees af zullen komen. En dan wil je het nog niet eens hebben over de muggen die vanaf zonsondergang je leven tot een hel maken. 

Gelukkig is er een eenvoudige en stijlvolle oplossing om dit probleem op te lossen. Je kunt namelijk heel gemakkelijk een plisse vliegendeur op maat laten maken. Een plissé hordeur is de perfecte oplossing voor alle soorten deuren. Je meet de maten van je deur op, maakt een keuze voor de kleur waarin je de deur het liefst ziet en plaatst je bestelling. Vervolgens wordt jouw op maat gemaakte plissé vliegendeur binnen een paar dagen thuis afgeleverd. Ze zijn daarna gemakkelijk te plaatsen door middel van schroeven of dubbelzijdig plakband. 

Je hebt niet langer ongenode insecten binnen na de installatie van je plisse hordeur en je hebt gewone luchtcirculatie alsof je buitendeur open staat. Door het net van de hordeur kan de lucht zich probleemloos verversen en je gedurende de warme zomermaanden van een aangename temperatuur binnen voorzien. 

Aanbevolen artikelen