Breng licht in elke duisternis met een bouwlamp met accu

duurzaam-gas-en-licht

Altijd ben je al op zoek geweest naar een plek waar je je draai kon vinden. Je bent in de afgelopen jaren van stad naar stad verhuisd, je hebt tijd in kleine dorpen doorgebracht en gedurende een paar maanden heb je zelfs op een klein eiland gewoond in het midden van de natuur. 

En na vele jaren zwerven heb je eindelijk de plek gevonden waar jij je thuis voelt. Ergens verstopt in de natuur heb je een stuk grond gekocht waar je je droomhuis wilt gaan bouwen. Een eenvoudige woning, voorzien van alles wat je nodig hebt, omringd door rust, vrijheid en natuur. Je idee is om duurzaam te wonen, waarbij je alles wat je nodig hebt kunt vergaren uit de wereld om je heen. Je wilt een flinke tuin aanleggen, waar je je eigen groenten en fruit kunt verbouwen. Een flinke kippenren staat op de planning en op het internet heb je al verschillende ideeën opgedaan om een leuk ontwerp te gaan maken. 

Wat doe je zonder elektriciteit op jouw bouwlocatie?

Terwijl je de plannen langzaam in elkaar laat zetten door een bevriende architect, kun jij niet langer wachten en begint reeds met het plannen van wat waar gaat komen. Uren breng je door op je terrein, metend en in kaart brengen wat je waar wilt hebben. 

Soms slaap je zelfs daar, voorlopig in een tent, te midden van de wilde dieren, zodat je je nog meer een kunt voelen met de wonderlijke wereld om je heen. 

Een van de nadelen waar je je echter van bewust bent geworden tijdens een van deze avonturen, is dat je vooralsnog geen elektriciteit hebt op jouw grond. Tegen de tijd dat je je huis gaat bouwen wil je volledig overstappen op zonne energie, maar dat neemt niet weg dat je in dit beginstadium toch wel de nodige nadelen van geen stroom hebben ondervindt. Met name als het einde van de dag in zicht komt en je nog de nodige dingen wilt ondernemen.
Gelukkig is er tegenwoordig de led bouwlamp met accu, een uitvinding waarvan zelfs jij niet had gedacht deze ooit te gebruiken. Makkelijk in de auto mee te nemen en op locatie op te zetten. Je kunt hem zelfs in de auto opladen met een standaard bijgeleverde 12V auto adapter. Zo kun je tot in de late uren probleemloos doorwerken om jouw terrein in kaart te brengen.

Aanbevolen artikelen