Opnieuw stofferen. Geef je bank een tweede leven

bank stofferen

Heeft een fijne comfortabele bank maar vindt u de uitstraling van de bank niet meer passen bij de rest van uw interieur? Of is de stof versleten maar zit de bank nog steeds comfortabel? Een mogelijke oplossing is om een bank te stofferen. Bij banken stofferen wordt de bank opnieuw bekleed met de stof van uw keuze. Hierdoor ziet de bank er weer als nieuw uit en het is een goedkopere oplossing dan een nieuwe bank aanschaffen. Daarnaast is het ook nog eens een duurzamere oplossing. 

Slijtage plekken zijn niet meer zichtbaar

Een reden om een bank te stofferen is bijvoorbeeld omdat de bank vlekken heeft of versleten is. Vaak wordt op een bank veel uurtjes doorgebracht om te relaxen. Zeker in een groot huishouden met kinderen is de bank een ideale ontspanningsplek. Het kan ook zijn dat een bank sneller verkleuring plekken vertoont omdat deze bijvoorbeeld in de felle zon heeft gestaan. Ook kan de luchtvochtigheid zorgen voor vlekken en met (kleine) kinderen is een vlek op de bank ook snel gemaakt. En natuurlijk zorgen de huisdieren zoals katten voor haren of krassen op de bank. Al met al kan het goed zijn dat de stof van uw bank sneller verslijt dan u dacht, terwijl de rest van de bank nog steeds prima eruit ziet en u het model ook nog steeds prettig vindt. Banken stofferen kan dan de uitkomst bieden.

Een nieuw uiterlijk

Een andere veelgehoorde reden voor banken stofferen is dat je bank simpelweg niet meer in de mode is. Ook in het interieur veranderen smaken en sommige mensen vinden het belangrijk om mee te gaan met de nieuwe trends. U kunt dan een nieuwe bank aanschaffen, maar wellicht past om de zoveel jaar een nieuwe bank kopen ook niet helemaal in uw budget. Banken stofferen met een nieuwe stof kan dan een prima oplossing zijn. De bank krijgt een compleet nieuwe look die helemaal aansluit op de huidige interieurtrends. Ook kan het zijn dat de huidige bank niet meer langer past bij het interieur omdat u de andere meubels heeft veranderd. De banken moet tenslotte wel passen bij de rest van uw interieur. Ook in dit geval zijn de banken stofferen een perfect oplossing. Laat de bank meegaan met de veranderingen die worden gemaakt aan het interieur. Vaak heeft een bank ook een emotionele of nostalgische waarde. Het kan zijn dat u de banken heeft geërfd van een overleden familielid of u heeft er speciale herinneringen aan hebt. U wilt deze banken dan niet zomaar bij het grofvuil zetten maar hij heeft wel een update nodig. De banken stofferen is dan een goede oplossing. Zo kunt u nog jaren genieten van de nostalgische meubelstukken, 

Prijs banken stofferen

Nu bent u misschien benieuwd naar de prijs voor banken stofferen. Hier heeft u direct het laatste voordeel te pakken, banken stofferen is namelijk een stuk goedkoper dan een nieuwe bank kopen. De prijs voor de banken stofferen is afhankelijk van het model, het formaat bank en de stof. U zult merken dat u het enorm kan meevallen.

Aanbevolen artikelen