Op zoek naar meer privacy en stijl, koop dan een duo rolgordijn!

duo-rolgordijn

Je bent er als echte Nederlander natuurlijk aan gewend dat iedereen die over straat loopt bij elkaar naar binnen kan kijken. Het is een ingeburgerd gebruik dat zijn oorsprong vindt in het protestantisme. Je hebt immers niks te verbergen en ook geen overmatige luxe in huis. Daar komen die grote open ramen vandaan in Nederland. 

Voorheen, toen je in een dorp woonde, had je daar op zich niet zo’n probleem mee. Nu je echter naar de stad bent verhuisd en je niet langer een tuin voor je huis hebt, begin je er langzaam maar zeker van te balen dat de halve stad inmiddels weet wat jouw favoriete televisieprogramma’s zijn en wat er ’s avond bij jullie op tafel komt. 

Tijd om eens na te gaan denken over een goede manier om je privacy toch wat beter te gaan beschermen. Daarnaast was je toch al op zoek om je huis enigszins te vernieuwen en een andere aanblik te geven, dus waarom niet gelijk twee vliegen in een klap staan met een nieuw gordijn. 

Je bent zeker niet op zoek naar zo’n oubollig kanten gordijn wat uitermate populair is in de volkswijken en bij menig 80-plusser. Nee, je hebt wel wat stijlvollers voor ogen en het liefst ook nog iets wat daarnaast functioneel is. Na het nodige speuren heb je al snel een beslissing gemaakt. Het is tijd voor een duo rolgordijn op maat

De laatste hype op het gebied van raamdecoratie

Duo rolgordijnen zijn de laatste hype wanneer het over raamdecoratie gaat. De twee verschillende lagen stof die je over of onder elkaar kunt schuiven zijn de ideale manier om op een gemakkelijke manier thuis met licht te kunnen spelen en die je daarnaast perfecte privacy garanderen. De twee lagen, waarvan er een transparant is en de andere ondoorzichtig, maken dat jezelf op de door jou gewenste manier kunt combineren. 

Daarnaast zijn rolgordijnen beschikbaar in verschillende kleurschakeringen, zodat je altijd een rolgordijn kunt vinden dat bij de rest van je interieur past. Je kunt tegenwoordig ook rolgordijnen speciaal op maat laten maken, zodat je altijd een passende oplossing kunt vinden voor bij jou thuis. 

Niet langer stromen mensen die onophoudelijk bij je naar binnen turen en daarnaast een stijlvolle aanwinst die je interieur compleet maakt! De duo rolgordijnen zijn een ideale oplossing voor ieder huis.

Aanbevolen artikelen