Maak je interieur compleet met een uniek eyecatcher

een-uniek-interieur

Bijzondere woontrends

Op zoek naar trendy interieuradvies? Dan zit je hier goed! Elk seizoen zul je zien dat het trendy interieuradvies net iets anders is dan het voorgaande seizoen, maar er is één ding dat nu een aantal seizoenen blijft terug komen om er voor te zorgen dat ook jij een uniek interieur zult hebben en ook dit seizoen is het helemaal hip en happening. Zorg dat jij een echte eyecatcher in huis hebt. Een eyecatcher in huis zal er voor zorgen dat jouw interieur van een ‘basic’ interieur direct naar een uniek interieur zal gaan.

Een eyecatcher in je interieur kan je in verschillende ruimtes plaatsen. Toch is het plaatsen van een eyecatcher in woonkamer een grote favoriet omdat dat dé ruimte is dat het meest bezocht wordt. Bij het denken aan een eyecatcher in je woonkamer kun je aan veel verschillende items denken. 

Kies de juiste eyecatcher voor jouw woonkamer

Wanneer je een eyecatcher in je interieur wilt plaatsen is het belangrijk dat je eerst je eigen interieur goed begrijpt. Werk je veel met neutrale kleuren dan is het leuk om een uniek contrast te creëren door middel van het plaatsen van een fel kleurig object. Werk je veel met een bepaalde kleur, zoals blauw, ga dan voor een groot rood object.

Huidige eyecatcher trends

Binnen de eyecatcher trends zijn ook weer verschillende trends. Een populaire trend zijn de mozaïek tegeltjes. De mozaïek tegeltjes zijn niet meer enkel voor de badkamer, maar je kunt er elke ruimte mee opleuken. Heb jij een heel fijn Scandinavisch en wit interieur, kies dan voor rode of groene tegels en decoreer er een deel van een wand mee. Het contrast dat ontstaat zorgt er voor dat de mozaïek tegeltjes wand een echte eyecatcher zal worden.

Wat ook een leuke trend is het werken met bijzondere lampen. Ga eens naar speciaalzaken en kijk een rond wat er allemaal mogelijk is. Een mooie bijzondere lamp in je interieur zal de ruimte direct een andere uitstraling geven. Van designlampen tot leuke vondsten in vintage winkeltjes; leuke lampen heb je overal!

Naast de verlichting en de mozaïek tegeltjes zien we ook dat er steeds meer gewerkt wordt met een ‘accent wall’ – dit is een muur in je woonruimte die in een bijzondere kleur geverfd is of is behangen met behang met een bijzonder printje. Een felroze muur in je witte interieur of een muur met cactusprint behang zal de ruimte een speelsere uitstraling geven.

Aanbevolen artikelen