Lekker wonen met een zwarte trapleuning!

Een zwarte trapleuning is op dit moment helemaal hip, maar zeker ook “here to stay”: Zwart is een kleur die altijd blijft. Naast modern, stoer en hip is zwart tijdloos en stijlvol. Het mooie contrast van een strak gestucte witte muur met een stoere, robuuste zwarte leuning zorgt voor een prachtig resultaat. En of u nu een witte trap, een betonlook trap, een hout(look) trap, of een metalen trap heeft, een trapleuning met zwarte coating past eigenlijk altijd. U vindt altijd een trapleuning zwart bij LEUNINGvakman.nl die bij uw wensen & situatie past & we vertellen u graag wat meer over de verschillende opties.

Glad of fijnstructuur?

Wij hanteren standaard de kleurtint RAL-9005 (gitzwart), de meest gebruikte zwarte kleurtint. Hierbij kunt u kiezen tussen glad & fijnstructuur (matzwart). De gladde coating heeft een glad oppervlak met een satijnglans / matglans. De fijnstructuur coating heeft een lichte structuur in het oppervlak en oogt wat matter. De fijnstructuur coating oogt ook wat lichter van kleur dan een gladde coating (bij dezelfde RAL kleur). Met het oog op onderhouds- & gebruiksvriendelijkheid adviseren wij de fijnstructuur coating, deze is minder krasgevoelig & kleine oneffenheden vallen minder snel op.

Of toch een andere kleurtint?

Vindt u de kleur zwart heel erg mooi, maar wilt u eigenlijk toch liever net een andere zwarte kleurtint dan RAL 9005, omdat die mooier past bij uw interieur, of omdat u toch net een iets zachtere zwarttint wilt, of iets meer wilt neigen naar bijv. antraciet, donkergroen, of donkerblauw? Dit is geen enkel probleem! Met onze unieke “trapleuning in RAL kleur naar wens” service, kunnen wij een trapleuning in iedere gewenste RAL kleurtint vervaardigen & dit geldt ook voor de trapleuning houders van LEUNINGvakman trouwens! Houd hierbij wel rekening met het feit dat u t.b.v. montage van de leuningdragers dan de zwarte schroeven in RAL 9005 ontvangt. 

Aanbevolen artikelen