Lekker verfrissend, een ijskoude kraan in je keuken

v

Het is een tijdje een echte trend geweest om thuis uit te kunnen pakken met een echte warmwaterkraan. Zo eentje die quasi kokend water uit de kraan deed komen klaar voor gebruik. In deze warme zomer is het tegenovergestelde echter misschien wel net iets praktischer. Een ijskoude kraan in je keuken waarmee je in geen tijd erg koud water uit je kraan doet komen. Lekker en ook gewoon handig.

Ijskoud water uit je keukenkraanijskoude water kraan

Met een koudwaterkraan installatie laat je ijskoud water uit jouw kraan lopen. Het eerste grote voordeel dat hiermee verbonden is? Dat het gewoon lekker is. De gemiddelde Nederlander drinkt dagelijks nog altijd te weinig water en een dergelijke installatie kan zeker een rol spelen in die situatie recht te trekken. Het praktisch gemak van even de kraan open draaien voor een heerlijk glaasje zorgt ook voor een stevige besparing in tijd en moeite. Zo hoef je nooit meer te sleuren met allerhande flessen en bespaar je ruimte in jouw ijskast. Bovendien kan het ook behoorlijk wat euro’s uitsparen. Je spaart de kostprijs van het winkelen uit en hoeft geen allerhande trucjes uit te halen om het water toch maar koel te krijgen. Nog een leuk voordeel aan ijskoude kraan in je keuken? Je eitjes laten schrikken om ze even later smakelijk te verorberen.

Draag jouw steentje bij aan het milieu

Een soms miskend voordeel van een ijskoude kraan in je keuken: het is goed voor het milieu. Ijskoud water uit je keukenkraan spaart immers behoorlijk wat plastic flessen en blikjes water en frisdrank uit. Zo help je stap per stap mee aan de bescherming van het milieu. Daarenboven is erg koud water uit je kraan een ideale dorstlesser. Na het sporten een glas koud water drinken is nog altijd de beste manier om terug op adem te komen. Bovendien kan je ook gewoon lekker de combinatie maken tussen koud en warm water. Verschillende installaties op de markt bieden zowel ijskoud als heerlijk warm water aan.

Ook op kantoor

Een plek waar een dergelijke koudwaterkraan wel eens een wereld van verschil kan maken? Dat is op kantoor. Er zijn tal van opties beschikbaar op de markt afhankelijk van het te verzetten volume en de exacte wensen. Zeker is wel dat een dergelijke koudwaterkraan veel minder ruimte in beslag neemt dan alternatieven zoals werken met de gekende grote watervaten.

Aanbevolen artikelen