Kleurrijke tuinmeubelen, de trend van het moment!

kleurrijke-tuinmeubelen

Kleurrijke tuinstoelen maken van je tuin een vrolijk geheel

Wat is de trend van het moment in tuinmeubelen? De tuin of het balkon zijn plaatsen waar je een bepaald aantal maanden van het jaar optimaal van kunt genieten. Overdag in de zon of ’s avonds lekker met een glaasje wijn. Ook is de tuin een heerlijke plek om lekker lang na te tafelen. Buiten zitten in het voorjaar, in de zomer of in het najaar, is heel plezierig. De dagen zijn langer en je geniet van het buiten zijn. Tuinmeubelen zijn een absolute must voor alle tuingenieters. Steeds meer mensen kiezen voor een kleurrijke tuinset met kleurrijke tuinmeubelen. Stoelen in felle kleuren of tuinsets met subtiele kleuren, geven aan de tuin een heel feestelijke sfeer.

Kleurrijke tuinmeubelen voor in de tuin

Na jarenlang witte, groene of grijze tuinsets, zijn momenteel (2018) de kleurrijke tuinmeubelen een regelrechte trend geworden. Daar word je vrolijk van. Rood, geel, blauw, oranje… Kleurrijke tuinstoelen en tuinsets kun je in allerlei kleuren verkrijgen. Kleurrijke tuinmeubelen maken je tuin letterlijk kleurrijker. De kleurrijke tuinset trekt net zoveel aandacht als de bloemen. Ook kleurrijke tuinstoelen maken van een tuinset een kleurrijk geheel. Als er verschillende kleuren stoelen staan rondom een tuintafel met een vrolijk kleurtje, brengt dit je meteen zomerse stemming. Bijvoorbeeld een roze, blauwe, gele, groene en paarse stoel aan een oranje tafel. Het klinkt allemaal uitbundig maar met een kleurrijke tuinset vier je het leven en de zonnige zomer.

Kleurrijke stoelen op je balkon

Ook een balkon kun je helemaal af maken met een setje vrolijk gekleurde tuinstoelen. Bijvoorbeeld een felroze tuinstoel en een hemelsblauwe. Richt je balkon in met een kruidentuintje en vrolijke geraniums. Op die manier wordt je balkon een kleine oase in een stad. Door de vrolijke kleuren dik je de zomer aan en geef je elke tuin of balkon een heerlijk zomers en mediterraans uiterlijk. Als je een tafel op je balkon hebt staan, zet er dan ook nog een paar mooie kleurige vazen op en op de zittingen van een tuinset in je tuin leg je vrolijk gekleurde kussentjes. Met zoveel uitbundige kleuren wordt deze zomer vrolijker dan ooit!

Aanbevolen artikelen