Die luxe regendouche uit die hotelkamer kun je nu zelf thuis installeren

luxe-regendouche

Iedereen heeft wel eens kunnen genieten van zo’n grote douche in een hotelkamer. Water dat langs alle kanten naar beneden komt en je hele lichaam voorziet van warme druppels. Niet langer koud aan de achterkant terwijl je de voorkant aan het wassen bent. Je kunt nu ook zelf deze sensatie in huis halen met de koop en installatie van een regendouche in je eigen badkamer. 

Ben je op zoek naar wat extra luxe in huis en met name in de badkamer? Heb je er genoeg van dat moet zoeken naar wat waterdruppels terwijl je de ene kant van je lichaam aan het wassen bent en de andere kant droog en koud wordt? Zou je graag het gevoel hebben dat je badkamer meer weg heeft van een luxe hotelkamer? Geef je badkamer dan een boost met een nieuwe spectaculaire regendouche. 

Keuze uit maar liefst 175 soorten regendouchekoppen

Nog nooit was het zo makkelijk om regendouches in huis te halen als nu.  Bij megadump heb je keuze uit maar liefst 175 soorten douchekoppen die jou in staat stellen om fijn van schouder tot schouder onder een warme straal te staan. En wees eerlijk, niets is zo fijn als lekker te ontspannen onder een warme douche. En niets is zo fijn dan dat je hele lichaam besprenkeld wordt door warm water en jou lekker tot rust laat komen. 

Installatie van een regendouche is makkelijker dan je denkt. Je kunt de douche gewoon aansluiten op de waterleiding en je monteert de regendouche of aan het plafond of aan de wand. Let er wel op dat je bij installatie aan het plafond er rekening mee moet houden dat je wat extra ruimte hebt. Als je een lage badkamer hebt wordt het misschien lastig om een regendouche te installeren. Je hebt voor de stang ongeveer 15 centimeter ruimte nodig en in een ideale situatie bevindt de douchekop zich minstens 30 centimeter boven je hoofd. 

Als je online een regendouche bestelt, wordt deze (bij bestellingen vanaf 150 euro) gratis thuisbezorgd. Je hebt ook 14 dagen bedenktijd, mocht je op je aankoop terugkomen. Wil je liever advies van een expert en goed bekijken welke opties je allemaal hebt voor een regendouche, bezoek dan de showroom van Megadump in Tiel.

Aanbevolen artikelen