Deze apps over interieur moet jij écht op telefoon hebben

apps over interieur

Of je nu aan het verhuizen, altijd op zoek naar verandering of simpelweg gek op interieur bent, deze apps zijn de ideale inspiratiebron voor elke interieurliefhebber. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet!

Deze apps verzorgen eindeloze inspiratie voor elke interieurliefhebber. Altijd in voor een potje scrollen op de bank door mooie interieurs, handige DIY of prachtige meubelen? Dan moet je deze apps écht even downloaden. Iedereen die graag op de hoogte blijft van de laatste trends, een nieuw likje verf op de muren wil knallen of een verbouwing makkelijker wil maken, kan bij deze apps zijn of haar hart ophalen. Downloaden maar!

Pinterest

Deze app ken je ongetwijfeld en is een handige tool voor inspiratie op allerlei gebieden, zo ook interieur. Maak een eigen bord aan en pin alle opgedane inspiratie hierop vast. Zo kun je regelmatig even kijken naar al jouw favoriete plaatjes. Of kijk op het bord van anderen voor een flinke dosis inspiratie. Met deze app raak je in ieder geval nooit verveeld! 

Flexa

Deze is ontzettend handig wanneer je graag een nieuw laagje verf op jouw muren wil. De juiste kleur uitkiezen kan lastig zijn. In plaats van een flinke stapel kleurstalen meenemen naar huis, kan je ook deze app downloaden. Met deze app kan je zien of de kleur die je op het oog hebt ook daadwerkelijk bij jouw interieur past. 

Toch liever een behangetje aan de muur? Lees dan zeker even dit artikel!

Palette Cam

Ook deze app is een handige tool wanneer je besluit jouw muren te gaan verven. Ben je er zelf nog niet uit welke kleur past bij jouw interieur? Deze app kan jou daar een handje bij helpen! Kies simpelweg een kleur, bijvoorbeeld van je bank, en deze app laat een kleurenpalet zien die samengaat met die kleur. Dan is het alleen nog maar kiezen welke kleur binnen dit palet jij op jouw muur wil hebben! Deze app is ook heel handig als je bijvoorbeeld op zoek bent naar nieuwe kussens voor op jouw bank of bijpassende meubelen. Kortom in een hele handige app voor al jouw vraagstukken rondom kleur!

Nieuw kleurtje in je slaapkamer? In dit artikel lees je wat de beste opties zijn!

Curate

‘Works of art are landscapes of the mind’ – Ted Godwin. Twijfel je om een mooi kunstwerk aan te schaffen? Dit is vaak een grote investering, maar ook een prachtige aanvulling aan jouw interieur. Omdat je achteraf natuurlijk niet wil balen van jouw keuze, kan je deze app erbij pakken! Hiermee kan je het kunstwerk dat je op het oog hebt selecteren en zien of het wel past op de plek die jij in gedachten hebt. Hang je het toch liever op een andere plek of moet je toch verder zoeken naar een ander kunstwerk? Deze app laat het je zien! 

Magic Plan

Ga je jouw huis opknappen, maar kijk je op tegen alle moeite en inspanning? Pak dan Magic Plan erbij, want deze app is letterlijk magisch! Je maakt simpelweg foto’s van je interieur en de app meet alles voor je op. Zo kun je binnen een paar minuten een plattegrond maken van jouw huis. Vervolgens kies je de materialen die je mooi vindt en vertelt de app je precies hoeveel je van alles nodig hebt. Verbouwen is nog nooit zo simpel geweest! 

Jouw huis makkelijk en goedkoop opknappen? Overweeg ook eens plaktegels!

Ga jij één of meerdere van deze apps downloaden? Wij zeggen doen! Deze apps zijn stuk voor stuk handige tools om een make-over van je interieur of een verbouwing makkelijker te maken. Of natuurlijk lekker op de bank te scrollen en dromen wat er allemaal nog mogelijk is. Een beetje dromen mag, toch? 

Aanbevolen artikelen