Dé woontrends van dit jaar

dé-woontrends-van-2020

De dagen zijn korter en het wordt steeds kouder buiten, de zomer is ten einde en de winter klopt op de deur. Hier komen ook de nieuwste woontrends weer om de hoek kijken. Graag vertellen wij je meer over deze trends en hoe jij deze toepast in jouw interieur. 

Haal de natuur naar binnen

De afgelopen jaren zagen we het steeds meer toenemen: er wordt veel groen naar binnen gehaald. Veel woonkamers staan vol met planten en ook dit jaar zal deze trend blijven toenemen. De natuur betekent namelijk ontspanning en rust voor ons en dat kunnen we wel gebruiken om even aan onze drukke levens te ontsnappen. Deze trend vertaal je makkelijk naar je interieur. Maak gebruik van natuurlijke kleuren en breng hiermee de rust terug in je interieur en je leven.

Maak gebruik van warme tinten

Bij de natuurtrend komt nog een trend mee kijken. De natuur bestaat uit specifieke kleuren, warme tinten. Denk hierbij aan aarderood, waterblauw en plantgroen. Dit lijstje wordt dit jaar aangevuld met warme bruintinten. Door deze kleuren wordt je interieur stijlvoller, warmer en eleganter. Een manier om jouw interieur klaar te maken voor de nieuwste trends zonder enorme aanpassingen te doen, is door gebruik te maken van toepasselijke decoratie. Begin bijvoorbeeld met het aanpassen van je raamdecoratie. Kies bijvoorbeeld voor houten shutters, deze zijn de rust van henzelf. Shutters van hout passen perfect in het plaatje van de populaire natuurtrend. Door middel van shutters bepaal je makkelijk de perfecte lichtinval. Hierdoor creëer je altijd de juiste sfeer voor in de woonkamer of andere ruimte. 

Wat zijn de mogelijkheden van shutters?

Wil je meer weten over de houten shutters? Dan kun je gerust contact opnemen met een partij die dit aanbiedt. Een voorbeeld van een partij die kwalitatief sterke houten shutters aanbiedt is Van Eyck Shutters. Zij beschikken over een divers assortiment met shutters die stuk voor stuk op maat kunnen worden gemaakt. Hierbij heb je de keuze uit diverse lamelbreedtes waardoor je zeker weet dat jouw nieuwe shutter compleet aansluit aan jouw eisen en wensen. De shutters kunnen op maat worden gemaakt en hierdoor zijn ook toepasbaar op ramen in speciale voren en draai-en kiepramen. Ook heeft Van Eyck Shutters diverse collecties waar je uit kunt kiezen, zo weet je zeker dat je hier een shutter vindt die past in jouw interieur.

Aanbevolen artikelen