De beste winterdekbedden op een rij

winterdekbedden

Als de zomer zijn einde nadert, is het weer tijd om je voor te bereiden op het najaar. De tuin moet winterklaar gemaakt worden en je kunt het interieur een opknapbeurt geven. Maar vergeet ook niet om te zorgen dat je in het najaar ’s nachts voldoende comfort hebt en lekker kunt slapen. Kwalitatief goede winterdekbedden zijn daarvoor onmisbaar. Maar welke soorten winterdekbedden zijn er allemaal? En wat zijn de beste winterdekbedden die momenteel verkrijgbaar zijn?

Donzen dekbed Aspen

Een van de betere winterdekbedden is het donzen dekbed Aspen. Dit A kwaliteit is gevuld met 100% Siberische witte ganzendons. De fijne en zachte tijk in combinatie met het dons zorgen voor een heerlijk licht dekbed.

Ducky Dons Taurus 4 seizoenen dekbed

Een van de beste dekbedden die je tijdens de wintermaanden kunt gebruiken, is het Ducky Dons Taurus 4 seizoenen dekbed. Dit heerlijke dekbed bestaat voor liefst 90 procent uit witte Europese ganzendons, aangevuld met 10 procent zachte ganzenveertjes. Onder de winterdekbedden is de Ducky Dons gezien comfort en duurzaamheid een van de absolute uitblinkers. Ideaal aan dit dekbed is dat het uit twee delen bestaat, zodat je het dekbed het hele seizoen door kunt gebruiken.

Kauffmann dekbed Prinzessin 800

Een ander dekbed dat zonder twijfel in een toplijstje met winterdekbedden thuishoort, is het luxueuze en heerlijk vormgegeven Kauffmann dekbed Prinzessin 800. Dit dekbed garandeert het beste slaapcomfort dat tegenwoordig mogelijk is. Dit heerlijke dekbed is opgevuld met 100 procent Duitse ganzendons van de hoogste kwaliteit. Wil je de garantie hebben dat je ’s winters eigenlijk je bed niet meer wilt uitkomen? Koop dan dit dekbed en ervaar zelf hoe verslavend lekker je hier onder slaapt!

Ducky Dons d’Orveige dekbed All Year

Wil je niet te veel betalen voor winterdekbedden, maar wel optimaal kunnen slapen? Dan is het Ducky Dons d’Orveige dekbed All Year een slimme aankoop. Dit dekbed is neirt alleen zeer scherp geprijsd, maar ook van topkwaliteit. Het is gevuld met 100% eendendons en ventileert uitstekend. HetDucky Dons d’Orveige dekbed is verder lekker licht. Koop je dit dekbed in de maatvoering 140 cm x 200 cm, dan weegt het hele dekbed slechts 600 gram. En dat is behoorlijk indrukwekkend gezien het slaapcomfort dat je voor dit dekbed terugkrijgt!

Duvet Doré platinum winter dekbed

Ten slotte mag het Duvet Doré platinum winter dekbed niet ontbreken in een toplijst met hedendaagse dekbedden voor de winterperiode. Dit dekbed springt er uit door de kwalitatieve ganzendons vulling en de katoensatijnen tijk. Wat dit dekbed echt comfortabel maakt, zijn d vele positieve eigenschappen die de Duvet Doré te bieden heeft. Zo zorgt het dekbed voor een hoge vochtopname, heeft het een prima isolatiewaarde, is het materiaal licht en ventileert de stof goed.

Aanbevolen artikelen