De badkamer is aan de beurt voor renovatie en wandtegels zijn daarvoor ideaal

badkamertegels

Je houdt ervan om je huis iedere keer een beetje meer comfortabel te maken. Het zelf opknappen en renoveren van jouw plek inspireert je en het geeft je veel voldoening als je weer een nieuw project succesvol weet af te ronden. Zodoende dat je ieder jaar wel de nodige aandacht besteedt aan een bepaald gedeelte van je woning, om deze beter, mooier en gebruiksvriendelijker te maken. 

Zo heb je afgelopen zomer de tuin opnieuw aangelegd en van een compleet nieuwe look voorzien. Je hebt een nieuw tuinpad aangelegd en achterin een fijne zithoek gemaakt waar je ’s zomers tot ’s avond laat fijn kunt genieten. Twee jaar geleden was de woonkamer aan de beurt en heb je daar een nieuwe houten vloer gelegd en andere meubels gekocht om een complete moderne make over te realiseren. En het jaar daarvoor heb je na het nodige technische onderzoek je hele dak van nieuwe pannen en vier gloednieuwe zonnepanelen voorzien. 

Speciale wandtegels geven jouw badkamer een moderne look

Bij de volgende renovatie van je huis staat nu echter de badkamer op de planning. Je wilt de douche cabine vernieuwen en ook ben je aan het kijken naar een nieuw ligbad. Je zit er zelfs aan te denken om een jacuzzi te installeren, zodat je na een dag lang werken je lichaam en geest eens goed kunt ontspannen tussen de bubbels. Naast vloerverwarming wil  je ook de muren voorzien van speciale badkamer wandtegels, om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluiten bij de rest van de gemoderniseerde badkamer. 

Je zit er namelijk aan te denken om je badkamer van een witte uitstraling om te toveren in een overwegend zwarte ruimte. Dit kan perfect gedaan worden door middel van zwarte wandtegels. Je zit alleen nog te twijfelen of je dit wilt doen met hoogglans tegels of juist met een matte versie. Afhankelijk van de nieuwe led verlichting die je in het plafond wilt installeren zul je daar later nog een keuze voor maken. 

Wandtegels zijn makkelijk schoon te maken en bijzonder hygiënisch

Je was eerst bezorgd dat je vuil en stof goed zou zien op een tegelwand, maar je bent er inmiddels achter dat een van de voordelen van de installatie van een tegelwand is, dat je deze probleemloos en in een handomdraai schoon kunt maken met slechts water. Naast stijlvol is een tegelwand daarom ook een bijzonder hygiënische afwerking en daarom extra makkelijk wat onderhoud betreft.

Aanbevolen artikelen