Budgetvriendelijk: comfortabel relaxen in de tuin met opblaasbare meubels

opblaasbare-bank-of-fauteuils

Wanneer de zon gaat schijnen, zitten we allemaal het liefst zo vaak mogelijk in de tuin. Om te zonnen, ontbijten of lekker een boek te lezen. Het liefst doen we dit in een zachte loungestoel of comfortabel ligbed. Heb je nu niet de mogelijkheid om de tuinset van je dromen aan te schaffen? Wees dan niet bang dat je in de tussentijd niet comfortabel kan relaxen in de tuin. Opblaasbare meubels kunnen de uitkomst bieden voor jou!

Wel eens gehoord van een Inflatable Sofa? Dat betekent net zoveel als opblaasbare bank, maar dan in het Engels. Het is een super comfortabel meubel dat in een handomdraai is om te toveren tot jouw nieuwe favoriete zitplekje in je tuin. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lucht! 

relaxen-in-de-tuin-met-opblaasbare-meubels

Een opblaasbare bank of fauteuils heeft verschillende voordelen:

  • Ze zijn goedkoop te verkrijgen
  • Door de lucht zit het super zacht en comfortabel
  • Makkelijk op te bergen wanneer je het niet gebruikt
  • Licht en klein waardoor je het makkelijk ergens mee naar toe kan nemen

Het nadeel is natuurlijk wel dat een opblaasbare stoel of bank sneller kapot kan gaan dan een gewoon meubel. Leg daarom een zeil of doek onder jouw nieuwe aanwinst, zodat het beschermd wordt tegen harde tegels of prikkende takjes. Zo heb je er langer plezier van!

Een opblaasbare stoel of bank werd al veel gebruikt door kampeerders en festivalgangers. Omdat je een opblaasbare meubel kan laten leeglopen en opvouwen, is het licht en past het makkelijk in een reistas. Niet alleen voor reizigers is deze handige stoel een goed idee, misschien is het ook voor jou een uitkomst! Ga je voor ultiem comfort met een heel vriendelijke prijsje, kijk dan zeker eens naar opblaasbare meubelen! Winkels als Action en Kruidvat verkopen regelmatige voordelige, opblaasbare meubelen. 

Wist je dat je voor sommige opblaasbare stoelen niet eens een pomp nodig hebt? Er is een opblaasbare stoel die je met de wind kan vullen! Even een rondje rennen, wind opvangen, snel dichtknopen en relaxen maar! 

Aanbevolen artikelen