3 tips om je douchesessie nog fijner te maken!

douchesessie

Onder de douche stappen na een lange dag werk is misschien wel het fijnste wat er is. Even rustig bijkomen, een moment voor jezelf. Wij kunnen er voor zorgen dat deze ervaring nog fijner gaat worden! Hier zijn 3 tips om je douchesessie nog fijner te maken.

  1. Waterdichte muziekspeakers 

Een muziekje aan hebben tijdens het douchen is heerlijk. Het is de ideale omstandigheid om helemaal weg te dromen. Of om te dansen onder de douche. Of om keihard mee te zingen. Het neerleggen van je mobiel in de badkamer is niet goed voor je mobiel. Als het vocht in de batterij komt, vermindert dat de batterijduur. Om dit te voorkomen raden wij je aan om een waterdichte muziekspeaker te kopen. Deze kan je in je douche plaatsen en gebruiken, ook als de douche aanstaat. Het besturen van de muziek kan ook allemaal via deze muziekspeaker.

  1. LED-douchekop

Deze tip kan goed aansluiten bij tip 1. Hou je van lekker dansen en meezingen onder de douche? Dan is een LED-douchekop ideal voor jou. Deze douchekop zal jouw douchesessie veranderen in een heuze disco-act. Nog nooit eerder kon je zo goed optreden onder de douche. Gecombineerd met de waterdichte muziekspeaker en je bent niet meer onder de douche weg te krijgen.

  1. Koop een handdoekradiator

De moeilijkste stap bij het douchen is waarschijnlijk wel het dichtdraaien van de kraan. Het warme water is weg en je staat er nog even in de kou te bibberen. Het afdrogen zorgt er niet bepaald voor dat de temperatuur aangenamer wordt. Maar dat hoeft niet het geval te zijn! Met een handdoekradiator in je badkamer is je handdoek altijd lekker warm. Zo is ook het stoppen met douchen een pleziertje! Eerst een warme douchesessie, dan een warme handdoek voor het afdrogen. Er is geen betere manier om je douchesessie af te sluiten.

We zetten de 3 tips nog even voor je op een rijtje: Koop waterdichte muziekspeakers, koop een LED-douchekop en koop een handdoekradiator. Met deze 3 tips kan jij er voor zorgen dat je fijner doucht!

Aanbevolen artikelen