Skantrae Binnendeuren: in allerlei stijlen verkrijgbaar

binnendeur

Binnendeuren van Skantrae worden gekenmerkt als deuren van hoogwaardige kwaliteit, welke in allerlei soorten en maten te verkrijgen zijn. Skantrae deuren gaan volop mee met de interieurtrends en zijn er daarom in allerlei stijlen te verkrijgen. Lees hieronder verder om te weten te komen welke stijl het beste bij jou past. 

Skantrae industriële binnendeuren

Skantrae Binnendeuren met een industriële stijl zijn razend populair. Een industrieel interieur wordt vaak gezien als strak, minimalistisch en modern. Vaak zijn industriële binnendeuren van Skantrae voorzien glaspanelen. Skantrae Binnendeuren met een industriële stijl behoren tot de SlimSeries sortering van Skantrae. 

Skantrae jaren 30 binnendeuren

De jaren 30 binnendeuren van Skantrae kun je vaak kenmerken als een deur die over een paneelverdeling beschikt. Skantrae binnendeuren in de jaren 30 geven jouw interieur een gezellige en klassieke uitstraling mee. De deuren zijn verkrijgbaar met én zonder glas. Binnendeuren met glas-in-lood zijn typische jaren 30 binnendeuren.

Skantrae klassieke binnendeuren

Een klassieke binnendeur is een veelomvattende term. Klassieke binnendeuren van Skantrae kun je veelal kenmerken door de sierlijke profilering en panelen met facet. Skantrae Klassieke binnendeuren passen bij bijna ieder interieur en geven een warme en elegante uitstraling binnenshuis.

Skantrae landelijke binnendeuren

Landelijke binnendeuren van Skantrae zijn typische binnendeuren die perfect passen bij landhuizen en ‘cottages’. De landelijke binnendeuren van Skantrae komen allemaal voort uit de Cottage serie. Bij landelijke binnendeuren komt hout erg sterk naar voren in het design van de deur. Deze deuren kunnen echt bijdragen aan de uitstraling van je interieur.

Skantrae moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren van Skantrae past perfect bij een interieur met een strak ontwerp. Moderne binnendeuren worden veelal met glas geleverd. De glaspanelen worden fabrieksmatig gemonteerd, waardoor er geen glaslatten nodig zijn. Dit draagt enorm bij aan de strakke uitstraling van je binnendeur. 

De juiste deurstijl kiezen

Weet jij al welke deurstijl je wilt kiezen? Neem eens een kijkje bij het ruime assortiment Skantrae Binnendeuren van Sleiderink. Heb je vragen? Neem dan contact op met één van hun productspecialisten.

Aanbevolen artikelen