Vlakke lichtkoepels bij GLASvakwerk.nl

Mooie & voordelig daklichten van GLASvakwerk: eenvoudig online te bestellen, zelfs compleet op maat! LET OP: wij zijn gespecialiseerd in lichtstraten voor “niet gesloten” uitbouw / aanbouw zoals bijv. overkappingen & carports. Hier vertellen wij u graag meer over.

Speciaal voor buitenruimtes. 

Wij zijn gespecialiseerd in “lean and mean” vlakke glazen lichtkoepels – speciaal geschikt voor platte daken van niet geïsoleerde situaties – denk hierbij aan lichtstraten voor een overkapping & carport. Wanneer het een object betreft dat direct aan huis geplaatst wordt, is de juiste lichtkoepel van groot belang. Niet alleen voor voldoende natuurlijk ligt in het object zelf, maar vooral ook om ervoor te zorgen dat (een deel van) het “natuurlijke licht” dat nu in de woning aanwezig is niet weg zal vallen.
Met een lichtkoepel creëert u een prachtige lichtinval, maar ook design-technisch zorgt een vlakke lichtkoepel voor een mooi (& extra luxe) effect. Een robuuste houten overkapping van douglas of eikenhout krijgt meteen een moderne(re) look. Wanneer u op zoek bent naar een lichtkoepel voor uw overkapping, is onze “lean and mean” variant een ideale optie. Ook worden deze steeds vaker gebruikt voor een luxe carport, ook hierbij weer vaak voor de wat grotere robuuste carports eiken of douglashout. Geen “donker hokje” meer, maar een mooie lichte ruimte.

Onze lichtkoepel is daarnaast “frameless”, oftewel betreft altijd 1 enkele ruit van gelaagd & gehard veiligheidsglas en is geschikt voor een plat dak, waarbij wij een hellingshoek van 5-15 graden adviseren. De glasplaat is rondom voorzien van een aluminium druiplijst en wordt voorgeboord (met ronde gaten van 24 mm) geleverd, inclusief bevestigingsmaterialen (RVS adapters & stokbouten) voor een eenvoudige montage. Met de unieke collectie lichtstraten voor een plat dak van GLASvakwerk.nl vindt u altijd een passende variant!

Aanbevolen artikelen