Trendy salontafels voor een klein budget!

salontafels

Er zijn veel soorten salontafels en deze variëren sterk in prijs. Heb je een klein budget, maar wil je wel graag een nieuwe salontafel? Dan kan je ook in plaats van een dure salontafel een paar kleine bijzettafeltjes aanschaffen. Deze kan je makkelijk weg zetten en onder elkaar schuiven. Zo kan je het tafeltje gemakkelijk naast je zetten om je kopje koffie of je boek op te leggen. Ben je benieuwd naar welke trendy tafeltjes je kan kopen met een klein budget? Lees dan verder!

Driepoot bijzettafel 

Een bijzettafel met drie poten is dop dit moment een grote trend. Deze bijzettafeltjes zijn licht in gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen. Wanneer je gaat voor een kleine en een grote schuif je ze ook makkelijk onder elkaar, ideaal voor als je weinig ruimte hebt. als je visite krijgt schuif je ze weer onder elkaar vandaan en dan heb je ieder een eigen tafeltje om je kopje koffie op te zetten. Het tafelblad van deze tafels is vaak rond of ovaal. Daarnaast zijn deze tafeltjes er in verschillende materialen, zoals hout en metaal. Genoeg keuze dus! De houten tafel geeft een warme en gezellige uitstraling. Wil je gaan voor een industriële touch in je interieur? Ga dan voor de metalen variant.  

Metalen vierpoot salontafel 

De metalen salontafel met vier poten is een stoere salontafel. Door de donkere kleur heeft het een industriële uitstraling. Een goede optie dus als je jouw interieur wat stoerder wil maken. Deze salontafel heeft een vierkant of rechthoekig blad. De vierkante variant is ideaal als je niet veel ruimte hebt en hem als bijzettafel wilt gebruiken. Als je meer ruimte hebt en echte een salontafel zoekt dan kan je beter gaan voor de rechthoekige variant. 

Zoek je nieuwe tafeltje uit! 

Ben je enthousiast geworden over een van deze bijzettafels? Wacht dan niet langer en neem vooral een kijkje bij de salontafels van Sfeer.nl. zij hebben ene enorme collectie aan salontafels en bijzettafels. Heb je een vraag of wil je advies? Twijfel dan niet en neem contact op met de klantenservice. 

Aanbevolen artikelen