Sinds dat je in het buitenland een bidet leerde gebruiken ben je verkocht

bidets

Het is altijd interessant om te leren van gebruiken en gewoontes in andere landen. Soms gaan ze nergens over en vraag je je af waarom mensen in godsnaam bepaalde dingen aanleren, maar het komt gelukkig meer dan regelmatig voor dat je van andere mensen leert en deze gebruiken en gewoontes ook in jouw dagelijks leven begint toe te passen, simpelweg omdat ze praktisch en pragmatisch zijn. 

bidet

In Argentinië viel het je op dat in vrijwel iedere badkamer naast een toilet ook een bidet te vinden was. Maar ook een groot deel van gewone toiletten was voorzien van een bidet. Het was een heerlijke ontdekking, om na het toilet bezocht te hebben, de mogelijkheid te hebben om de onderkant van je lichaam te reinigen met een flinke waterstraal. En naast het feit dat je een stuk schoner weer je broek optrekt, is het ook een heel stuk hygiënischer. Het is eigenlijk een soort wastafel voor je onderwerk en het gebruik is net zo logisch als dat je je handen wast nadat je het toilet hebt bezocht.

Bij de verbouwing van je badkamer stond een bidet op de verlanglijst

Vandaar dat je nu, inmiddels alweer twee jaar later, bij de ophanden zijnde verbouwing van je badkamer, ook rekening hebt gehouden met de plaatsing van een bidet toilet. Het is zo ontzettend fijn om te gebruiken, dat een bidet in je nieuwe badkamer dan ook absoluut niet mag ontbreken. En ondanks het feit dat het gebruik van bidets in ons land nog niet erg bekendheid heeft vergaard, is het gelukkig geen probleem om bij de badkamerspecialisten verschillende opties voor bidets te vinden. 

bidets-2

Met een bidet weet je jezelf toch van net iets meer luxe in je badkamer te verzekeren. En omdat er inmiddels zoveel verschillende modellen en kleuruitvoeringen leverbaar zijn, ben je ervan gegarandeerd dat je een passend exemplaar kunt vinden dat jouw badkamer helemaal afmaakt. En zo zie je maar dat je onverwacht gebruiken en gewoonten waar je elders tegen aan liep, ook probleemloos kunt toepassen in je leven in je eigen land. Op deze manier behoud je het beste van meerdere werelden in stand in je dagelijkse bestaan!

Aanbevolen artikelen