Regel de privacy van je woning door de installatie van nieuwe duo rolgordijnen

duo-rolgordijn

Je nieuwe twee kamerwoning op de begane grond in het centrum van de stad is alles wat je zocht. Je hebt de hele binnenstad op loopafstand en je zit in een relatief rustig gedeelte, zodat je niet voortdurend met de drukte van de stad zit opgescheept. Het was altijd al een wens geweest om in de stad te wonen en met de aankoop van je nieuwe stek komt een droom in vervulling. 

Natuurlijk komen er wel behoorlijk wat meer mensen je deur voorbij dan bij je vorige woning op een Vinex locatie, maar gelukkig kun je ’s avonds meestal ongestoord genieten van je welverdiende rust zonder het voortdurende geschreeuw van dronken studenten die iedere avond over straat rollen. Toch wil je bij de inrichting van je nieuwe woning toch zeker rekening houden met feit dat het met je privacy heel anders gesteld is dan voorheen. 

Een duo rolgordijn is een stijlvolle en praktische oplossing voor je ramen

Daarom heb je besloten om te zoeken naar een duo rolgordijn online. Waar je voorheen je ramen vrijwel altijd open had en ’s avonds de gordijnen dicht schoof, wil je jezelf nu toch wat meer privacy kunnen garanderen. Een duo rolgordijn lijkt daarom de beste keuze voor de ramen aan de straatkant en daarnaast kun je gelijk je woning voorzien van een moderne look. 

Met een duo rolgordijn kun je namelijk zelf kiezen hoeveel je van je woning laat zien. De twee verschillende stofbanen van een duo rolgordijn, waarvan een meestal gekleurd is en de andere transparant, zijn flexibel in te stellen. Op deze manier kun je er dus zelf voor kiezen hoeveel privacy je regelt door eenvoudig de gekleurde stof baan naar beneden te verstellen. Op dezelfde manier kun je ook de hoeveelheid licht regelen die je ruimte binnenkomt. Wanneer je het transparante en niet transparante deel achter elkaar plaatst, blokkeer je het licht en wordt het dus een stuk donkerder. 

Je kunt online standaard en speciaal op maat gemaakte rolgordijnen bestellen

Je kunt tegenwoordig heel gemakkelijk online duo rolgordijnen bestellen. Er zijn natuurlijk veel standaardmaten die snel en binnen een paar dagen geleverd kunnen worden. Maar ook is het vandaag de dag bijzonder makkelijk om speciaal op maat gemaakte duo rolgordijnen te bestellen. De levertijd zal in dat geval iets langer zijn dan die van de standaardmaten, maar een paar dagen extra wachten om de perfecte rolgordijnen voor jouw nieuwe woning te regelen moet dan ook zeker geen probleem zijn.

Aanbevolen artikelen