Aluminium T profielen op maat bestellen doe je gewoon online.

Het kan wel eens van pas komen voor een klusje, aluminium T profielen. Deze bestel je bij ALUMINIUMvakman – in een lengte op maat – gewoon eenvoudig online, wel zo makkelijk. Hoe werkt dit precies?

Bestellen bij ALUMINIUMvakman.nl

Bij ALUMINIUMvakman.nl vindt u een gerichte collectie aluminium T-profielen van brut aluminium, oftewel blank / onbehandeld aluminium. Wij hebben bewust gekozen om een kleine selectie – met daarin de meest gebruikte afmetingen –  te presenten in onze ‘online collectie’. Bekijk hier meteen even alle aluminium T-profielen van ALUMINIUMvakman >>

Al onze T-profiel afmetingen zijn direct online te bestellen in een lengte op maat – van 10 cm tot en met 600 cm. En ook een lengte van 123,3 mm is mogelijk, tot op de mm nauwkeurig dus! Naast het ‘recht op maat zagen’ kun je ook kiezen voor het in verstek zagen van een aluminium T profiel, zowel aan 1 kant als aan beide kanten. 

Wil je meer weten, of direct een aluminium profiel op maat online bestellen, dan verwijzen je graag door naar onze website. En voor overige vragen, kun je uiteraard altijd even bellen of mailen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. 

Brut aluminium, wat is dit precies?

Al onze aluminium profielen van betreffen brut aluminium. Brut aluminium betreft onbehandeld (blank) aluminium, niet geanodiseerd en/of gecoat dus. Een nieuw brut aluminium hoekprofiel glanst, maar zal naar verloop van tijd doffer worden (door het vormen van een oxidelaagje). Houdt hier dus rekening mee. Ook is het zo dat veelal sprake is van harde (scherpe) randen en ook kunnen de profielen ondiepe krasjes en bramen bevatten. Daarnaast zijn de zaagsneden zijn op de kopse kanten zichtbaar. Wil je een super strak profiel voor een mooie afwerking, dan adviseren wij altijd om de profielen te laten poedercoaten, in een RAL kleur naar wens uiteraard. Ook een aluminium U-profiel bij ALUMINIUmakman.nl is – inclusief coating – enorm populair!

Aanbevolen artikelen