Altijd een stenen dorpel de past bij Natuursteenvakman!

Altijd een dorpel op maat bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een gerichte collectie dorpels van steen – zowel composiet als natuursteen in een grote diversiteit op het gebied van kleuren & stijlen – is de kans groot dat u bij ons slaagt. Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen leveren wij altijd maatwerk en dit doen wij zowel voordelig als snel!

Gaat u voor natuursteen of composiet?

Er wordt vaak gesproken over “steen” en in principe heeft u hierbij de keuze uit natuursteen en composiet. Belgisch hardsteen – ook wel blauwe steen & arduin genoemd – is toch wel de meest traditionele variant. De mogelijkheden binnen ‘hardsteen’ zijn enorm divers en de soorten zijn niet meer op 1 hand te tellen; Belgisch-, Chinees-, Vietnamees- en Iers hardsteen zijn de meest bekende. Wij verkopen puur en alleen topkwaliteit Belgisch hardsteen; Met haar prachtige structuur, accenten en kleurtint(en) simpelweg de mooiste variant met die unieke levendige en natuurlijke uitstraling. Gaat u voor die kenmerkende blauwgrijze kleurtint van licht gezoet, of toch de donkere antracietachtige kleurtint van donkergezoet hardsteen?

Een andere optie op het gebied van natuursteen is graniet; Extreem sterk & duurzaam, met een luxe uitstraling. Wij bieden diverse soorten graniet, op diverse wijzen afgewerkt, van stoer anticato gebrand tot hoogglans gepolijst!

Daarnaast bieden wij ook een uniek assortiment aan composiet. Op het gebied van prijs – kwaliteit verhouding is composiet zeer interessant en wij bieden een uniek assortiment van kleuren & stijlen. Zelfs een levensechte hardsteen look, of een chique zwarte marmerlook bestelt u bij ons eenvoudig online. Wat uw wensen ook zijn, in uw zoektocht naar een stenen maatwerk product slaagt u altijd bij www.natuursteenvakman.nl, neem snel een kijkje!

Aanbevolen artikelen