Wicker stoelen van gevlochten kunststof zijn perfect voor op ieder terras

Tuinstoelen gevlochten kunststof

Eindelijk mogen de terrassen weer open en je ziet er naar uit om de komende maanden eindelijk weer gasten te mogen ontvangen. De vele blije gezichten die je al voorbij hebt zien komen, zijn een goed teken en je hebt een positief gevoel over wat er komen gaat. Gelukkig heb je ruimschoots de tijd gehad om je voor te bereiden en gedurende de afgelopen maanden heb je dan ook de nodige aanpassingen gedaan om er zeker van te zijn dat je helemaal klaar bent als de tent weer open mag!

Je bent de afgelopen maanden toen de zaak noodgedwongen dicht moest blijven vanwege het coronavirus niet bij de pakken neer kan zitten. Een grondige renovatie van de keuken stond al wel wat langer op de planning, dus je hebt handig gebruik gemaakt van het feit dat de deur van het restaurant de afgelopen maanden dicht was, om de verbouwing van de keuken helemaal rond te krijgen.

Bij een nieuw begin horen ook nieuwe meubelen!

En nu de terrassen als eerste open mogen heb je dan ook maar gelijk nieuwe stoelen besteld voor op het terras. De rotan stoelen die je jarenlang hun vaste dienst deden op het terras waren toch ook aan vervanging toe. Bovendien maakt nieuw meubilair ook een verfrissende indruk, iets wat mensen goed zal bevallen, nu het er eindelijk op lijkt dat het leven weer enigszins normaal begint te worden.

De rotan stoelen waren altijd naar de tevredenheid van je gasten, maar je merkte toch dat ze met de loop der tijd begonnen te verslijten. Je wilt daarom iets soortgelijks qua comfort, maar wat daarnaast toch een stuk duurzamer is en langer mee zal gaan. Daarom dat je op zoek bent naarTuinstoelen gevlochten kunststof. Die lijken en zijn comfort te vergelijken met je vorige stoelen, maar zijn vanwege de  moderne materialen toch net weer even ietsje anders.

Het verschil tussen Rotan en Wicker zit tussen de rieten en plastic draden

Zo zijn er vele modellen beschikbaar van de zogenaamde wicker tuinstoelen. Deze zijn te vergelijken met rotan stoelen, maar waar bij de rotan modellen gebruik werd gemaakt van gevlochten riet, zijn de wicker tuinstoelen gevlochten met kunststof draden. Door het gebruik van kunststof daden wordt een wicker tuinstoel bijna onverslijtbaar, waardoor deze erg duurzaam wordt.

Als bijkomend voordeel is er ook het feit dat de tuinmeubels van wicker erg licht van gewicht zijn. Het gebruik van een aluminium frame met een zitting van het kunststof wicker maakt dat je de meubels daarom gemakkelijk kunt verplaatsen of op kunt bergen. Niet langer sleuren met zware meubels, maar gemakkelijk aan de slag met comfortabel en licht van gewicht meubilair.

Een zitting van Wicker is veerkrachtig en comfortabel!

Doordat wicker een zacht en veerkrachtig materiaal is, is een stoel met een wicker zitting super comfortabel. Je kunt er daarnaast speciale zit- of rug kussens bij gebruiken, om er zeker van te zijn dat je gasten echt  heerlijk bij kunnen komen wanneer ze bij jou op het terras plaatsnemen.

Aanbevolen artikelen