Vijf cadeaus die je thuis kunt laten bezorgen

cadeaus

Zeker in deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat je cadeaus zelf af kunt geven. Dat betekent niet dat je niet iemand wil feliciteren of een hart onder de riem wil steken. Gelukkig kun je veel cadeaus online bestellen en laten thuisbezorgen! De top 5 cadeaus die bezorgd kunnen worden, vind je in deze blog!

Brievenbus brownies

De lekkere gebakjes die mensen vaak zelf bakken, kunnen ook bezorgd worden! Je kunt bij verschillende online bakkers terecht om brownies te bestellen. Deze worden dan in handige doosjes verpakt en kunnen door de brievenbus! Dit cadeau is origineel en, niet geheel onbelangrijk, superlekker! 

Bloemen

Ook bloemen bestel je tegenwoordig gemakkelijk online. Je kunt de bloemen versturen naar een adres naar keuze en de bloemist zorgt ervoor dat de bloemen bezorgd worden. Zo kun je een boeket zelf samenstellen. Op deze manier geef je je cadeau een persoonlijk tintje en kun je rekening houden met bepaalde wensen en allergieën! 

Planten

Net als bloemen kun je planten ook als geschenk versturen. Kies een plant waarvan je denkt dat de ontvanger het mooi vindt, doe er eventueel nog een mooie pot bij en klik op bestellen. Zo geef je de ontvanger een makkelijk en toch origineel cadeau met één druk op de knop!

Gepersonaliseerde taart

Een fototaart is leuk om te geven. Kies een leuke, mooie of juist gekke foto en laat deze plaatsen op een taart naar keuze. Wanneer jij om wat voor reden dan ook niet aanwezig kan zijn bij een feestje, kun je een fototaart maken met een foto van jou en de ontvanger. Zo ben je er toch nog een beetje bij!

Drankpakket

Een pakket met verschillende bieren of wijnen doet het over het algemeen altijd goed. Zeker als je degene die het pakket ontvangt goed kent, valt het pakket geheid in de smaak. Vaak kun je deze pakketten namelijk zelf samenstellen en kun je dus van alles kiezen waarvan je weet dat de ontvanger het lekker vindt! Doe er nog een gepersonaliseerd glas bij en je hebt een cadeau waar je U tegen zegt. 

Aanbevolen artikelen