Organiseer je leven met een op maat gemaakte inloopkast

inloopkast-op-maat-1

Natuurlijk is het fijn dat je vrouw graag goed gekleed gaat. Ze houdt ervan om stijlvol te combineren en weet iedere keer opnieuw de perfecte mix te vinden en schoenen, kleding, juwelen en make up zo op elkaar af te stemmen dat je het gevoel hebt met een filmster op pad te zijn als jullie samen de deur uit gaan. Je bent trots op haar, iedere keer als ze weer complimenten krijgt voor de unieke manier waarop ze haar look weet samen te stellen. En natuurlijk krijg jij ook het nodige welkome kledingadvies van haar, want je kunt natuurlijk niet als een bouwvakker over straat met een diva aan je arm. 

Thuis begint de obsessie voor de juiste combinatie van tassen met schoenen, jurken met kettingen en broeken met sjaal echter steeds meer een bron van frustratie te worden voor je. Jullie slaapkamer begint steeds voller te raken met dozen, rekken en stapels kleding, schoenen en accessoires. Het gebeurt onbewust, maar als je er bij stilstaat is het feit dat jij niet eens meer bij je schone onderbroeken kunt, zonder eerst drie dozen en zeven paar schoenen aan de kant te schuiven, toch een groeiende bron van onbehagen. 

inloopkast

Hoe kun je kleding, schoenen en accessoires op een georganiseerde wijze kwijt?

Je bent daarom op zoek naar een oplossing voor de steeds verder toenemende hoeveelheid spullen die er op jullie kamer aanwezig zijn. Om jullie relatie gezond te houden en een kinderwens van je vrouw te verwezenlijken, ben je tot de conclusie gekomen dat de beste manier om alles degelijk te organiseren, de bouw van een degelijke inloopkast is. 

Met een goede inloopkast kan je vrouw op een verantwoordelijke wijze al haar spullen op een overzichtelijke wijze organiseren. Alle sjaals gaan in een speciale lade waar ze op kleur te selecteren zijn, de zomerjurken kunnen uitgehangen worden voor de komende maanden, terwijl de winter versies voor later gebruik elders worden opgeborgen. Met speciale rekken kan de enorme selectie schoeisel van je echtgenote op een ordelijke wijze worden georganiseerd en zelfs voor alle juwelen heb je een speciaal dressoir in gedachten.

inloopkast-op-maat

Een geordende inloopkast helpt je zeeën tijd besparen

Met een goed georganiseerde inloopkast kun je daarnaast de nodige tijd besparen. Hoe vaak komt het niet voordat jullie te laat de deur uit gaan, omdat je vrouw net niet dat bepaalde item kan vinden en er op staat juist dat speciale dingetje nodig te hebben om haar outfit helemaal passend te maken. Met een degelijke organisatie waarbij alles op een vooraf gecalculeerde plek te vinden is, kun je zo je agenda een stuk beter plannen en voorkom je onnodig tijdverlies. 
De woonspecialist is gespecialiseerd in het op maat maken van gepersonaliseerde inloopkasten. Zorgvuldig wordt de beschikbare ruimte opgemeten terwijl er gekeken wordt naar de individuele wensen van iedere klant. Natuurlijk wordt er een plan opgesteld om de aanwezige ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Naast laden, hangkasten en opbergrekken wordt gekeken naar de mogelijkheden om hangroedes, mandjes, stropdassen rekjes en legplanken te installeren en zo de perfecte combinatie van opbergmogelijkheden bij jou thuis te installeren.

Aanbevolen artikelen