Altijd je eigen parkeerplaats beschikbaar met eenvoudig straatmeubilair

parkeerbeugel

Het leven wordt er niet makkelijker op als je dagelijks afhankelijk bent van je auto. 

Als je niet op tijd vertrekt richting je werk veertig kilometer verder op eindig je gegarandeerd een tot twee uur per dag in de file. Zowel op de heenweg als de terugweg. Parkeren in de grote stad, eigenlijk overal, wordt steeds lastiger en zeker duurder. De kosten voor het onderhouden en rijdend houden van een auto zijn ook behoorlijk gestegen en de houding van automobilisten, hoe meer ze in aantal toenemen, hoe vervelender die wordt. 

Die nare houding ervaar je steeds meer bij jezelf thuis, wanneer je na een lange dag op kantoor aankomt en een of andere onverlaat besloten heeft jouw persoonlijke parkeerplaats naast je deur weer te bezetten. Natuurlijk is de verantwoordelijke eigenaar in geen velden of wegen te bekennen en is de dichtstbijzijnde parkeerplek zes straten verderop pas beschikbaar. Je humeur wordt behoorlijk op de proef gesteld als je door de stromende regen de laatste vijf minuten naar huis aflegt. 

Ben je er helemaal klaar met dat mensen jouw parkeerplaats bezetten?

Je hebt alles geprobeerd. Een bord ophangen waarop staat dat jouw parkeerplaats privé is heeft niet geholpen. Je zou bijna van terugkerende foutparkeerders de banden van de auto’s lek willen steken of benzine uit de tank slurpen nadat boze briefjes onder de ruitenwisser geen effect hadden. Je hebt zelfs ruzie gehad met vreemden terwijl je vocht om op je eigen parkeerplaats te kunnen komen. 
De maat is na vandaag helemaal vol en het is tijd om een rigoureuze beslissing te nemen, zodat het niet kunnen beschikken over je eigen parkeerplaats voorgoed verleden tijd wordt. Via via heb je horen praten over het laten installeren van een parkeerbeugel. Met een van staal vervaardigde beugel  ingegraven aan het begin van jouw parkeerplaats kun je jezelf verzekeren van een altijd beschikbare parkeerplek. Nadat je je parkeerplaats verlaten hebt, zet je de beugel omhoog en gaat hij op slot. Hierdoor krijgt niemand de beugel naar beneden om jouw parkeerplaats op te eisen als jij toevallig even van huis bent.

Aanbevolen artikelen